Hvorfor arrangere en middag?

Å ha en middag er enkelt og veldig gøy! I tillegg vil du bli belønnet kun for å åpne opp hjemmet ditt og la oss lage mat til deg. Vi vil tilberede en full middag for deg og dine venner helt uten forpliktelser! Vi tar med maten, vasker opp etter oss OG belønner vertskapet med en helt spesiell gave fra Saladmaster. Alt du trenger å gjøre er å invitere noen venner og sørge for alkoholfri drikke til maten. Det kommer til å bli en minnerik kveld!

Bidra til å "forandre liv" med Saladmaster. Kontakt din lokale autoriserte Saladmaster forhandler og avtal ditt middagsselskap i dag.

Finn din lokale autoriserte forhandler

5 enkle steg for å arrangere en vellykket middag...

 1. Fullfør din navneliste. Med en liste på ti navn vil du kunne kontakte potensielle gjester til du har det nødvendige antall kvalifiserte par for å få din gave. Pass på å invitere ett ekstra par bare for å være sikker.
   
 2. Inviter gjestene dine. Gjestene dine vil være interessert i å høre om hva de skal delta på. Når du inviterer dem, fortell dem at Saladmaster Helse- og Ernæringsprogram er utviklet for å "forbedre" deres livsstil gjennom riktig tilbereding av mat.
   
 3. Kontakt din konsulent. Din konsulent vil gjøre alt som er mulig for å hjelpe deg til å motta din Saladmaster gave. Etter hvert som dine gjester takker ja til å delta, kontakt din konsulent for å fortelle hvem som kommer. Din gave kan da løses ut og klargjøres.
   
 4. Forbered deg til middagen. Alt vi ber deg om under middagen er at du sørger for alkoholfri drikke til maten og har noen skåler og redskaper innen rekkevidde. Vi vil ankomme 30 minutter før tiden for å hjelpe deg å ta i mot gjestene når de kommer.
   
 5. Nyt din frikveld fra kjøkkenet! Dere er Kongen og Dronningen for kvelden. Bare slapp av og la oss gjøre hele jobben. Du fortjener en kveld borte fra kjøkkenet. Vi vil gjøre alt vi kan for at alle skal få en artig og underholdende kveld.